Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Kik vagyunk?

2023.10.18 17:29
Takács Anna
Takács Anna
Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Mindketten, mint alapítók Siófokon élünk. Itt kezdtük meg saját vállalkozásunkat olasz, spanyol, magyar borok, élelmiszerek, édességek forgalmazásával. Az olasz kultúra közel áll hozzánk, és tudjuk, hogy ezzel nem vagyunk egyedül:).

 

 Korábban mindketten olyan szférában tevékenykedtünk, ahol közvetlen kapcsolatot alakítottunk ki gyerekekkel, felnőttekkel: művészeti képzésben, kereskedelemben és vendéglátóiparban. Szívesen utazunk, uticélunk leginkább Olaszország. Első utunk Toscanába vezetett, majd sorra vettük Olaszország tengeparti városkáit, kapcsolatokat kerestünk szicíliai és más régiók kisebb-nagyobb pincészeteivel, családi vállalkozásaival. Érdeklődési körünk széles, az olasz borkülönlegességek és gasztronómia mellett magyar borokkal is foglalkozunk, keressük és feltárjuk a kapcsolódási pontokat, ezzel izgalmas "utazásra" csábítva kedves olvasóinkat, vevőinket. Többféle szakmát elsajátítottunk, közte a borász szakma is szerepel, amely kiemelt jelentőséget kap blogjaink tartalmi elemeiben. Barátaink között akad néhány művész is: Barkos Beáta csoporttársam volt a Kaposvári Egyetemen, ott ismertem meg alkotó tevékenységét. Férje Simon Miklós Festőművész, Balló Andreával rajtuk keresztül vettük fel a kapcsolatot. Kiváló kortárs művészeink képeivel egészítettük ki kínálatunkat, melyet folyamatosan bővíteni fogunk.

Célunk, hogy vendégkörünk számára elérhetőek legyünk, olyan minőségi szolgáltatást nyújtsunk -igény szerint-, ami nem túl sok, de nem is kevés ahhoz, hogy a piac meghatározó marketplace szereplői legyünk.

Ani és Béci

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2