Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Blog

Üzletünk

2023.09.16 10:51
Üzletünk

Biancorosso, borok, delikát, minőség

Borkóstolás - Magyar és Olasz Borok Kavalkádja

 Üzletünkben a magyar és olasz borok varázslatos világa találkozik Siófokon! Boltunkban azt a szenvedélyt és elkötelezettséget hoztuk magunkkal, amelyet a borok iránt érzünk, és most ezt az élményt Önnek is meg szeretnénk mutatni. Borkóstolóink változatosak, egyediek. Az interaktív kóstolóink nagyon népszerűek, mivel  játékos formában ismerhetik meg a borvidékeinket, szőlőfajtákat, borkészítési eljárásokat. Kóstolóinkon, programjainkon az elsődleges szempont a minőség. 

A Bolt 

 A hagyomány és a kortárs stílus találkozik, kínálatunkban. Választékunk folyamatosan bővül, változik, alkalmazkodunk az egyedi igényekhez de mi is szeretnénk formálni azt, 

Kínálatunk

Boltunk büszkélkedhet a legkiválóbb magyar és olasz borok választékával. A polcainkon megtalálhatók a híres tokaji aszúktól, balatoni boroktól kezdve az Olaszország legszebb szőlőfajtáiból készült borokig. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos és népszerű borok, valamint olyan ritkaságok, amelyek csak nálunk érhetők el, Siófokon. Válogatásunkban hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségre és az egyedi karakterre. Partner pincészeteink tételei nem találhatóak meg a nagykereskedelmi forgalomban, nem mindenki számára elérhetőek. A kínálatunkban kizárólag magas, jó minőségű termékeket kínálunk, legyen szó édességről, élelmiszerről, proseccóról, borokról egyaránt. 

 

Szakértői Tanácsadás

Boltunkban segítünk Önnek a tökéletes bor kiválasztásában. Ismerjuk, a magyar és olasz borok titkait, és szívesen osztják meg ezt a tudást. Személyre szabott ajánlásokat adnunk, és segítünk az étel-bor párosítások kiválasztásában is. A célunk az, hogy minden vásárlónk elégedett és elégedett legyen a választásával. 

Éttermek, szállodák, vendéglátó helyek számára szívesen segítünk a borlap összeállításánál illetve nagy örömmel veszünk részt borismereti képzésben is kollégáik részére!

Borkóstolás Élmények

 Rendszeresen szervezünk borkóstoló eseményeket, ahol megismerheti a különböző borokat, és egy kis ízelítőt kaphat a borászatok történetéről és folyamatáról. Az események során lehetőség nyílik a borokkal való mélyebb kapcsolat kialakítására, és a közösség részeként élvezheti az élményt.

Online Rendelés és Házhozszállítás

Bárhol is éljen Siófok környékén, a borainkat könnyen elérheti online rendelés útján. Weboldalunkon böngészheti kínálatunkat, és a megrendeléseket kényelmesen házhozszállítjuk.

Borboltunk Mottója

Ez nem csak egy bolt, hanem egy életstílus. Célunk, hogy felébresszük az Ön érzékeit a borok iránt, és elmerülhessen a magyar és olasz borok világában. Minőségi borokkal, tapasztalt szakértőkkel és egyedi élményekkel várjuk Önt boltunkban.

Ha a minőségi magyar és olasz borok iránti szenvedély hajtja, akkor várjuk szeretettel! Fedezze fel velünk a borok varázslatát, és ossza meg velünk az Ön borászkodási történetét.

Üdvözöljük Siófok legkedveltebb borboltjában, ahol a borkóstolás valóban művészet!

Webáruház készítés
simplepay_hu_v2