Részletek
Adatok
Részletek
Az olasz melaszból (egy speciális cukorrépából és cukornádból nyert cukorfajta) nyert élesztő 58 °C-on teljesen elpusztul. Ezért könnyen emészthető, ellentétben a kémiai élesztőkkel, amelyek a hosszú fermentáció miatt összeomlanak. Száraz élesztő nagy aktivitású élesztő, amely magas stabilitást garantál hosszan tartó kelesztés mellett, és kizárólag természetes olasz alapanyagokból táplálkozik. Alkalmas minden típusú kelesztéshez, beleértve a gluténmentes készítményeket is, az első időszakban lassabban működik, és a következő fázisokban nagyobb mennyiségű gázt kezd kibocsátani, hogy garantálja a fokozatos és egyenletes gáztermelést.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Felhasználhatósági idő: 12 hónap.
Felbontás után hűtőszekrényben (0/10 C) tárolja szorosan lezárt műanyag kupakkal, és 2 hónapon belül használja fel.
Tárolja hűvös, száraz helyen.
Felhasználhatósági idő: 12 hónap.
Felbontás után hűtőszekrényben (0/10 C) tárolja szorosan lezárt műanyag kupakkal, és 2 hónapon belül használja fel.
Adatok
Cikkszám
507
Termék státusza
ÚJ
Tömeg
100 g/db