Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

ANNIVERSARIO 62 PRIMITIVO DI MANDURIA DOP RISERVA PINCÉSZET: SAN MARZANO Évjárat: 0,75

ÚJ
ANNIVERSARIO 62 PRIMITIVO DI MANDURIA DOP RISERVA PINCÉSZET: SAN MARZANO Évjárat: 0,75
Anniversario 62 Primitivo di Manduria DOP Riserva

Szőlőfajta: Primitivo.
Évjárat: 2013
Alkohol: 14,5%

Terület: Nagyon régi szőlőültetvények vannak kiválasztva San Marzano (TA) és Sava (TA) területén.
Talaj: Finom textúrájú vörös maradvány, meszes altalajjal, ritka sziklás kiugrásokkal és intenzív vasoxidokkal.
Gazdálkodás típusa: Legalább hatvan éves fejlevelű bokorszőlő (hektáronként 5000).
Szőlőszüret: szeptember második fele.

Borkészítés: A nagyon érett szőlőt kézzel szüretelik. Héjon áztatás a szőlő 80% -át 18 napig, 25 napig 20% ​​-án végezzük, az őshonos élesztőgombákkal a szőlőben. Az erjesztés ellenőrzött hőmérsékleten, 24-26 ° C-on történik.
Érlelés: Francia és amerikai tölgyfahordókban 18 hónapig.

Kóstolójegyek: Nagyon intenzív és elegáns rubinvörös szín; széles és összetett gyümölcsillat, szilva, meggylekvár és dohány árnyalatával, enyhén fűszeres; testes bor, sima és tanninokban gazdag, a kakaó, a kávé és a vanília jegyeit kínálja.
Legjobb párosítás: Gazdag ízű első fogásokhoz , vörös húsokhoz és vadételekhez. Meditációs bor.
Tálalási hőmérséklet: 18 ° C.
15 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Anniversario 62 Primitivo di Manduria DOP Riserva

Szőlőfajta: Primitivo.
Évjárat: 2013
Alkohol: 14,5%

Terület: Nagyon régi szőlőültetvények vannak kiválasztva San Marzano (TA) és Sava (TA) területén.
Talaj: Finom textúrájú vörös maradvány, meszes altalajjal, ritka sziklás kiugrásokkal és intenzív vasoxidokkal.
Gazdálkodás típusa: Legalább hatvan éves fejlevelű bokorszőlő (hektáronként 5000).
Szőlőszüret: szeptember második fele.

Borkészítés: A nagyon érett szőlőt kézzel szüretelik. Héjon áztatás a szőlő 80% -át 18 napig, 25 napig 20% ​​-án végezzük, az őshonos élesztőgombákkal a szőlőben. Az erjesztés ellenőrzött hőmérsékleten, 24-26 ° C-on történik.
Érlelés: Francia és amerikai tölgyfahordókban 18 hónapig.

Kóstolójegyek: Nagyon intenzív és elegáns rubinvörös szín; széles és összetett gyümölcsillat, szilva, meggylekvár és dohány árnyalatával, enyhén fűszeres; testes bor, sima és tanninokban gazdag, a kakaó, a kávé és a vanília jegyeit kínálja.
Legjobb párosítás: Gazdag ízű első fogásokhoz , vörös húsokhoz és vadételekhez. Meditációs bor.
Tálalási hőmérséklet: 18 ° C.
Adatok
Cikkszám
399
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
750 g/db
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2