Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

TRAMARI ROSÉ DI PRIMITIVO SALENTO IGP PINCÉSZET: SAN MARZANO Évjárat: 0,75l

ÚJ
TRAMARI ROSÉ DI PRIMITIVO SALENTO IGP PINCÉSZET: SAN MARZANO Évjárat: 0,75l
Tramari Rosé di Primitivo Salento IGP
A Primitivo szőlőből készült Tramari elegáns és könnyű rozé bor. Nyaraink fényéből és szeleiből származik, a Salento két tengere között.

Szőlőfajta: Primitivo.
Terület: San Marzano, Salento, Puglia. Körülbelül 100 méterrel a tengerszint felett.
Talaj: Közepes agyag textúra, sekély és jó csontváz talajjal.
Gazdálkodási típus: Espalier (hektáronként 4500 szőlő).
Szőlőszüret: Szeptember első hete.

Borkészítés: A Primitivo szőlőmust részleges leválasztása néhány órás macerálás után, majd a fehérborokra jellemző erjesztési folyamat.
Öregedés: Rozsdamentes acél tartályokban.
Kóstolójegyek: Lágy rózsaszín; mediterrán és tartós aromája, cseresznye és málna árnyalataival; friss és elegáns bor, kiegyensúlyozott a szájban.
Legjobb párosítás: Olasz antipasti, halászlé és húsleves, sült vagy fóliában sült hal, fiatal vagy kissé érlelt sajt.
Fogyasztási hőmérséklet: 14 ° C.
4 850 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Tramari Rosé di Primitivo Salento IGP
A Primitivo szőlőből készült Tramari elegáns és könnyű rozé bor. Nyaraink fényéből és szeleiből származik, a Salento két tengere között.

Szőlőfajta: Primitivo.
Terület: San Marzano, Salento, Puglia. Körülbelül 100 méterrel a tengerszint felett.
Talaj: Közepes agyag textúra, sekély és jó csontváz talajjal.
Gazdálkodási típus: Espalier (hektáronként 4500 szőlő).
Szőlőszüret: Szeptember első hete.

Borkészítés: A Primitivo szőlőmust részleges leválasztása néhány órás macerálás után, majd a fehérborokra jellemző erjesztési folyamat.
Öregedés: Rozsdamentes acél tartályokban.
Kóstolójegyek: Lágy rózsaszín; mediterrán és tartós aromája, cseresznye és málna árnyalataival; friss és elegáns bor, kiegyensúlyozott a szájban.
Legjobb párosítás: Olasz antipasti, halászlé és húsleves, sült vagy fóliában sült hal, fiatal vagy kissé érlelt sajt.
Fogyasztási hőmérséklet: 14 ° C.
Adatok
Cikkszám
395
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
750 g/db
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2