Részletek
Adatok
Részletek
Tramari Rosé di Primitivo Salento IGP
A Primitivo szőlőből készült Tramari elegáns és könnyű rozé bor. Nyaraink fényéből és szeleiből származik, a Salento két tengere között.
Szőlőfajta: Primitivo.
Terület: San Marzano, Salento, Puglia. Körülbelül 100 méterrel a tengerszint felett.
Talaj: Közepes agyag textúra, sekély és jó csontváz talajjal.
Gazdálkodási típus: Espalier (hektáronként 4500 szőlő).
Szőlőszüret: Szeptember első hete.
Borkészítés: A Primitivo szőlőmust részleges leválasztása néhány órás macerálás után, majd a fehérborokra jellemző erjesztési folyamat.
Öregedés: Rozsdamentes acél tartályokban.
Kóstolójegyek: Lágy rózsaszín; mediterrán és tartós aromája, cseresznye és málna árnyalataival; friss és elegáns bor, kiegyensúlyozott a szájban.
Legjobb párosítás: Olasz antipasti, halászlé és húsleves, sült vagy fóliában sült hal, fiatal vagy kissé érlelt sajt.
Fogyasztási hőmérséklet: 14 ° C.
A Primitivo szőlőből készült Tramari elegáns és könnyű rozé bor. Nyaraink fényéből és szeleiből származik, a Salento két tengere között.
Szőlőfajta: Primitivo.
Terület: San Marzano, Salento, Puglia. Körülbelül 100 méterrel a tengerszint felett.
Talaj: Közepes agyag textúra, sekély és jó csontváz talajjal.
Gazdálkodási típus: Espalier (hektáronként 4500 szőlő).
Szőlőszüret: Szeptember első hete.
Borkészítés: A Primitivo szőlőmust részleges leválasztása néhány órás macerálás után, majd a fehérborokra jellemző erjesztési folyamat.
Öregedés: Rozsdamentes acél tartályokban.
Kóstolójegyek: Lágy rózsaszín; mediterrán és tartós aromája, cseresznye és málna árnyalataival; friss és elegáns bor, kiegyensúlyozott a szájban.
Legjobb párosítás: Olasz antipasti, halászlé és húsleves, sült vagy fóliában sült hal, fiatal vagy kissé érlelt sajt.
Fogyasztási hőmérséklet: 14 ° C.
Adatok
Cikkszám
395
Termék státusza
ÚJ
Tömeg
750 g/db