Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

TIMO VERMENTINO SALENTO IGP PINCÉSZET: SAN MARZANO

ÚJ
TIMO VERMENTINO SALENTO IGP PINCÉSZET: SAN MARZANO
Timo Vermentino Salento IGP
Egy bor, amely megőrzi a mediterrán magikus lényegét: finom virágait, heves napját és erős szélét.
Ropogós és szereti a tenger gyümölcseit.

Szőlőfajta: Vermentino
Terület: Brindisi, Salento, Puglia.
A terület körülbelül 100 méterrel a tengerszint felett van, a tenger közelsége miatt mérsékelt éghajlatú mikroklíma található.

Talaj: Sekély, közepes textúrájú, főleg homokos.
Gazdálkodás típusa: Guyot (5000 szőlő / ha)
Szőlőszüret: Augusztus utolsó hete
Öregedés: Rozsdamentes acél tartályokban 5 hónapig.
Öregedési potenciál: Olyan bor, amely 3 évig megőrzi érzékszervi tulajdonságait.

Szín: Szalmasárga
Aroma: Finom fehér virágok, amelyek keverednek a citrusjegyekkel és a mediterrán cserjével.
Íz: Szájban a kakukkfű és a rozmaring illata megerősíti az elegancia, a frissesség és a kitartó ásványosság érzetét.
Legjobb párosítás: Előételek, első fogások halakkal, sajttal.
10-12 ° C-ra hűtve fogyasszuk!
3 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Timo Vermentino Salento IGP
Egy bor, amely megőrzi a mediterrán magikus lényegét: finom virágait, heves napját és erős szélét.
Ropogós és szereti a tenger gyümölcseit.

Szőlőfajta: Vermentino
Terület: Brindisi, Salento, Puglia.
A terület körülbelül 100 méterrel a tengerszint felett van, a tenger közelsége miatt mérsékelt éghajlatú mikroklíma található.

Talaj: Sekély, közepes textúrájú, főleg homokos.
Gazdálkodás típusa: Guyot (5000 szőlő / ha)
Szőlőszüret: Augusztus utolsó hete
Öregedés: Rozsdamentes acél tartályokban 5 hónapig.
Öregedési potenciál: Olyan bor, amely 3 évig megőrzi érzékszervi tulajdonságait.

Szín: Szalmasárga
Aroma: Finom fehér virágok, amelyek keverednek a citrusjegyekkel és a mediterrán cserjével.
Íz: Szájban a kakukkfű és a rozmaring illata megerősíti az elegancia, a frissesség és a kitartó ásványosság érzetét.
Legjobb párosítás: Előételek, első fogások halakkal, sajttal.
10-12 ° C-ra hűtve fogyasszuk!
Adatok
Cikkszám
336
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
750 g/db
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2