Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

FILDIROSE (RÓZSASZÁL) PINOT GRIGIO ROSÉ PINCÉSZET: CASTEL FIRMIAN

ÚJ
FILDIROSE (RÓZSASZÁL) PINOT GRIGIO ROSÉ PINCÉSZET: CASTEL FIRMIAN
Castel Firmian - FILDIROSE Pinot Grigio Rosé

Szőlőfajta: Pinot Grigio
Termelési terület: Dolomitok szőlőültetvényei IGT
Ez a csodálatos bor a Dolomitok lábánál található Pinot Grigio dűlők válogatásából származik, ahol az ásványi anyagokban gazdag talaj kedvez a szőlő kiváló aromás érésének a sav és frissesség megfelelő szintjének fenntartásához.

Borkészítés: A préselés és a kiszárítás után a mustot 12°C-ra hűtjük, és körülbelül 8-10 órán keresztül a héjjal érintkezve hagyjuk a szín és az aromák kinyerésére. Statikus dekantálás, majd alkoholos erjesztés válogatott élesztőkön, 16-18 °C-on, ellenőrzött hőmérsékleten 12 napig. Érlelés az élesztőn 3-4 hónapig palackozás előtt.

Érzékszervi jellemzők: Illata nagyon friss és aromás, melyet a piros gyümölcsök és a citrusos rózsaszín grapefruit jegyek, valamint finom virágos jegyek jellemeznek. Ízben kellemes sósságot és frissességet, valamint élénk és frissítő savat kínál, ami ideálissá teszi aperitifként.

Ételpárosítás: Mediterrán ételek. Antipasti, kagyló, tenger gyümölcsei, hal, rizottó, saláták, sushi.

Alkohol: 12,5 %
4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Castel Firmian - FILDIROSE Pinot Grigio Rosé

Szőlőfajta: Pinot Grigio
Termelési terület: Dolomitok szőlőültetvényei IGT
Ez a csodálatos bor a Dolomitok lábánál található Pinot Grigio dűlők válogatásából származik, ahol az ásványi anyagokban gazdag talaj kedvez a szőlő kiváló aromás érésének a sav és frissesség megfelelő szintjének fenntartásához.

Borkészítés: A préselés és a kiszárítás után a mustot 12°C-ra hűtjük, és körülbelül 8-10 órán keresztül a héjjal érintkezve hagyjuk a szín és az aromák kinyerésére. Statikus dekantálás, majd alkoholos erjesztés válogatott élesztőkön, 16-18 °C-on, ellenőrzött hőmérsékleten 12 napig. Érlelés az élesztőn 3-4 hónapig palackozás előtt.

Érzékszervi jellemzők: Illata nagyon friss és aromás, melyet a piros gyümölcsök és a citrusos rózsaszín grapefruit jegyek, valamint finom virágos jegyek jellemeznek. Ízben kellemes sósságot és frissességet, valamint élénk és frissítő savat kínál, ami ideálissá teszi aperitifként.

Ételpárosítás: Mediterrán ételek. Antipasti, kagyló, tenger gyümölcsei, hal, rizottó, saláták, sushi.

Alkohol: 12,5 %
Adatok
Cikkszám
334
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
750 g/db
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2