Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Mutti hámozott paradicsom, 800 g

Mutti hámozott paradicsom, 800 g
Mutti hámozott paradicsom, 800 g
1 690 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Ismerd meg az autentikus olasz ízek legjavát a Mutti hámozott paradicsommal, 800 g-os kiszerelésben! A Mutti márka a minőség és az olasz kulináris hagyományok iránti elkötelezettség szimbóluma, így biztos lehetsz benne, hogy csak a legjobbat kapod.

Az 800 g-os kiszerelésben gondosan hámozott paradicsomokat találsz, amelyek ideálisak a különféle ételek elkészítéséhez. Azokban a receptekben válaszd a Mutti paradicsomokat, ahol a frissesség és az íz teljes mértékben érvényesülni tud. Szószokhoz, levesekhez vagy tésztaételekhez is kitűnő választás.

A Mutti hámozott paradicsom minden kortyban az olasz földek napsütését és ízeit hozza el hozzád. A paradicsomok gazdag ízével és selymes textúrájával emelik az étkezéseidet a következő szintre. Bátran kísérletezz új receptekkel, és fedezd fel, hogy a Mutti hogyan teszi még gazdagabbá az ételeidet.

Legyen szó egy gyors hétköznapi vacsoráról vagy egy hosszabb hétvégi főzőmaratonról, a Mutti hámozott paradicsom mindig a segítségedre lesz az ízletes ételek elkészítésében. Válaszd a Mutti minőségét, és varázsold el családod és barátaid ízlelőbimbóit.
Mutti hámozott paradicsom, 800 g, Összetevők: hámozott paradicsom, paradicsomlé, Tápanyag-információ 100 g: 92 kJ / 22 kcal, Zsír: <0,5 g, ebből telített zsírsavak: <0,1 g, Szénhidrát: 3,6 g, ebből cukrok: 2,9 g, Fehérjék: 1,1 g, Só: 0,1 g Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig (nap/hó/év) , Tárolás: Hűvös, száraz, helyen tartandó , Származási ország: Olaszország
Adatok
Cikkszám
0088
Tömeg
800 g/db
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2