Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

QUETO GRILLO BIO DOC PINCÉSZET: FEUDO ARANCIO

ÚJ
QUETO GRILLO BIO DOC PINCÉSZET: FEUDO ARANCIO
QUETO Grillo Bio Szicília DOC

Szőlőfajta: 100% Grillo Bio

Termelési terület: Szicília
Az Agrigento tartományban, a Sambuca di Sicilia birtokon ökológiailag termesztett grillo szőlőből készült bor . A fűvel borított szőlőhegy 200 méteres tengerszint feletti magasságban, meszes talajon nő, egy csodálatos tufabánya árnyékában, a közeli Földközi-tenger felől érkező szelek simogatva.

Szőlészet és borászat: A Guyot rendszerrel művelve, hektáronként 4500 növény sűrűséggel, a szőlőt augusztus vége és szeptember első hete között szüretelik. A szőlőt a levegőtől teljesen védve kifejtik és préselik, természetesen dekantálják és acéltartályokban, szabályozott hőmérsékleten (18°C) 10 napig erjesztik. Érlelés seprőn 5 hónapig acélban, a finom vagy nemesseprő folyamatos keverésével, a bor testesebbé tétele érdekében.

Érzékszervi jellemzők:
Mély szalmásárga.
Kiegyensúlyozott és harmonikus íz, finom savval és jó tartóssággal.
Kifejezetten trópusi illat mangó és papaya jegyekkel, amelyek a jázmin és a fehér virágok jegyeivel keverednek.
Alkohol: 13%
4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
QUETO Grillo Bio Szicília DOC

Szőlőfajta: 100% Grillo Bio

Termelési terület: Szicília
Az Agrigento tartományban, a Sambuca di Sicilia birtokon ökológiailag termesztett grillo szőlőből készült bor . A fűvel borított szőlőhegy 200 méteres tengerszint feletti magasságban, meszes talajon nő, egy csodálatos tufabánya árnyékában, a közeli Földközi-tenger felől érkező szelek simogatva.

Szőlészet és borászat: A Guyot rendszerrel művelve, hektáronként 4500 növény sűrűséggel, a szőlőt augusztus vége és szeptember első hete között szüretelik. A szőlőt a levegőtől teljesen védve kifejtik és préselik, természetesen dekantálják és acéltartályokban, szabályozott hőmérsékleten (18°C) 10 napig erjesztik. Érlelés seprőn 5 hónapig acélban, a finom vagy nemesseprő folyamatos keverésével, a bor testesebbé tétele érdekében.

Érzékszervi jellemzők:
Mély szalmásárga.
Kiegyensúlyozott és harmonikus íz, finom savval és jó tartóssággal.
Kifejezetten trópusi illat mangó és papaya jegyekkel, amelyek a jázmin és a fehér virágok jegyeivel keverednek.
Alkohol: 13%
Adatok
Cikkszám
330
Termék státusza
ÚJ    
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2