Részletek
Adatok
Részletek
Mezza di Mezzacorona Extra Dry Sparkling Wine 187ml Ez az elegáns pezsgő a legjelentősebb fehérszőlőből készül, amelyet TrentinoAltoAdige-ben termesztenek, a
Dolomitok lábánál, 400-800 méteres tengerszintfeletti magasságban található szőlőültetvényeinken.
60% Chardonnay
30% PinotBianco
10% Muller Thurgau
BORKÉSZÍTÉS
Szeptember elején kézzel szüretelik és szelektálják a szőlőt, majd leszívás és zúzás után puhára préselik,
hogy csak az aromás vegyületeket vonják ki. A természetes derítést követően a fermentációt 10-11 napig
szabályozott hőmérsékleten, 64°F-on végezzük.Ezután a bor 4-6 hónapig érlelődik a seprőn.
A cuvée összeállítása után a bor a második erjedésen megy keresztül autoklávban 15 napig, amíg az erjedés
természetes módon le nem zárul, lehűtve a hőmérsékletet 41 °F-ra, hogy megőrizze a természetes cukrot,
amely egyensúlyt és lágyságot ad ennek a pezsgőnek. A bor a seprőn, autoklávban érlelődik 3-5 hónapig
hideg stabilizálás, szűrés és palackozás előtt. Ezt a gyártási eljárást (Charmat-módszer) használják a
Prosecco előállításához.
JELLEMZŐK
Friss gyümölcsök gazdag és intenzív aromáit mutatja be, mint például piros alma, körte, fehér őszibarack és
dinnye, valamint finom ananász a vad hegyi rózsa elegáns jegyével.Ízében nagyon kellemes, lágy hab, tartós
buborékok és sima sav.
ALKOHOLTARTALOM: 12%
MEZZA di
Extra Dry Sparkling Wine
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 10-12 C'
Dolomitok lábánál, 400-800 méteres tengerszintfeletti magasságban található szőlőültetvényeinken.
60% Chardonnay
30% PinotBianco
10% Muller Thurgau
BORKÉSZÍTÉS
Szeptember elején kézzel szüretelik és szelektálják a szőlőt, majd leszívás és zúzás után puhára préselik,
hogy csak az aromás vegyületeket vonják ki. A természetes derítést követően a fermentációt 10-11 napig
szabályozott hőmérsékleten, 64°F-on végezzük.Ezután a bor 4-6 hónapig érlelődik a seprőn.
A cuvée összeállítása után a bor a második erjedésen megy keresztül autoklávban 15 napig, amíg az erjedés
természetes módon le nem zárul, lehűtve a hőmérsékletet 41 °F-ra, hogy megőrizze a természetes cukrot,
amely egyensúlyt és lágyságot ad ennek a pezsgőnek. A bor a seprőn, autoklávban érlelődik 3-5 hónapig
hideg stabilizálás, szűrés és palackozás előtt. Ezt a gyártási eljárást (Charmat-módszer) használják a
Prosecco előállításához.
JELLEMZŐK
Friss gyümölcsök gazdag és intenzív aromáit mutatja be, mint például piros alma, körte, fehér őszibarack és
dinnye, valamint finom ananász a vad hegyi rózsa elegáns jegyével.Ízében nagyon kellemes, lágy hab, tartós
buborékok és sima sav.
ALKOHOLTARTALOM: 12%
MEZZA di
Extra Dry Sparkling Wine
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 10-12 C'
Adatok
Cikkszám
174
Termék státusza
ÚJ
Tömeg
200 g/db
Min. rendelhető mennyiség
24 db