Részletek
Adatok
Részletek
Mottura Negroamaro Del Salento
Szőlőfajta:Negroamaro
Termelési terület: Puglia – Salento
Fajták és borkészítés: Lecce és Brindisi tartományban termesztett Negroamaro szőlőből készült bor. Kézi szüret megfelelő érettségben, gondos szőlőválogatással. Hagyományos 10-12 napig tartó macerálás és a must erjesztése ellenőrzött hőmérsékleten,
folyamatos körfejtéssel. Hat hónapos érlelés francia barriqueban és utána 3 hónapig palackban.
Érzékszervi jellemzők:
intenzív Illatában és ízében főleg erdei bogyós gyümölcsök, herbalítás, kompót, és sokféle hordófűszer érkezik. Érett tanninokkal, vibráló savval, jelentékeny alkohollal, közepesnél nagyobb testtel és hosszú, izgalmas lecsengéssel lehetne leírni a bor stílusát.
Ételpárosítás: felvágottak és sonkák, húsételek, Vörös húsok, sültek, vadételek és érlelt sajtok.
Alkohol:13 %
Szőlőfajta:Negroamaro
Termelési terület: Puglia – Salento
Fajták és borkészítés: Lecce és Brindisi tartományban termesztett Negroamaro szőlőből készült bor. Kézi szüret megfelelő érettségben, gondos szőlőválogatással. Hagyományos 10-12 napig tartó macerálás és a must erjesztése ellenőrzött hőmérsékleten,
folyamatos körfejtéssel. Hat hónapos érlelés francia barriqueban és utána 3 hónapig palackban.
Érzékszervi jellemzők:
intenzív Illatában és ízében főleg erdei bogyós gyümölcsök, herbalítás, kompót, és sokféle hordófűszer érkezik. Érett tanninokkal, vibráló savval, jelentékeny alkohollal, közepesnél nagyobb testtel és hosszú, izgalmas lecsengéssel lehetne leírni a bor stílusát.
Ételpárosítás: felvágottak és sonkák, húsételek, Vörös húsok, sültek, vadételek és érlelt sajtok.
Alkohol:13 %
Adatok
Cikkszám
249
Termék státusza
ÚJ
Tömeg
750 g/db