Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

MOTTURA NEGROAMARO DEL SALENTO 2022

ÚJ
MOTTURA NEGROAMARO DEL SALENTO 2022
Mottura Negroamaro Del Salento

Szőlőfajta:Negroamaro
Termelési terület: Puglia – Salento

Fajták és borkészítés: Lecce és Brindisi tartományban termesztett Negroamaro szőlőből készült bor. Kézi szüret megfelelő érettségben, gondos szőlőválogatással. Hagyományos 10-12 napig tartó macerálás és a must erjesztése ellenőrzött hőmérsékleten,
folyamatos körfejtéssel. Hat hónapos érlelés francia barriqueban és utána 3 hónapig palackban.

Érzékszervi jellemzők:
intenzív Illatában és ízében főleg erdei bogyós gyümölcsök, herbalítás, kompót, és sokféle hordófűszer érkezik. Érett tanninokkal, vibráló savval, jelentékeny alkohollal, közepesnél nagyobb testtel és hosszú, izgalmas lecsengéssel lehetne leírni a bor stílusát.

Ételpárosítás: felvágottak és sonkák, húsételek, Vörös húsok, sültek, vadételek és érlelt sajtok.

Alkohol:13 %
4 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Mottura Negroamaro Del Salento

Szőlőfajta:Negroamaro
Termelési terület: Puglia – Salento

Fajták és borkészítés: Lecce és Brindisi tartományban termesztett Negroamaro szőlőből készült bor. Kézi szüret megfelelő érettségben, gondos szőlőválogatással. Hagyományos 10-12 napig tartó macerálás és a must erjesztése ellenőrzött hőmérsékleten,
folyamatos körfejtéssel. Hat hónapos érlelés francia barriqueban és utána 3 hónapig palackban.

Érzékszervi jellemzők:
intenzív Illatában és ízében főleg erdei bogyós gyümölcsök, herbalítás, kompót, és sokféle hordófűszer érkezik. Érett tanninokkal, vibráló savval, jelentékeny alkohollal, közepesnél nagyobb testtel és hosszú, izgalmas lecsengéssel lehetne leírni a bor stílusát.

Ételpárosítás: felvágottak és sonkák, húsételek, Vörös húsok, sültek, vadételek és érlelt sajtok.

Alkohol:13 %
Adatok
Cikkszám
249
Termék státusza
ÚJ    
Tömeg
750 g/db
Webáruház készítés
simplepay_hu_v2