Részletek
Adatok
Részletek
Le Pitre Primitivo Di manduria
Szőlőfajta: Primitivo
Termelési terület: Puglia – Salento
Fajták és borkészítés: Taranto tartományban termesztett Primitivo szőlőből készült bor.
Kézi szüret megfelelő érettségben, gondos szőlőválogatással. A fürtök kézi válogatása, must erjesztése szabályozott hőmérsékleten, hagyományos 20-25 napig tartó macerálás, és körfejtés. Almasavbontás barriqueban, szabályozott hőmérsékleten, batonnage
technológiával, amelyet 12 hónapos érlelés követ francia barrique-ban. Ezután 2-3 hónap palackos érés következik.
Érzékszervi jellemzők:
Mély Illat és íz jellemzi. Piros, fekete és erdeibogyós gyümölcsök, és sokféle hordófűszer érkezik.
Selymes tanninokkal, közepes savval, magas alkohollal, markáns testtel és komoly lecsengés teszi különlegessé a bort.
Ételpárosítás: vadhúsok, vörös húsok, szószos ételek, rostonsültek, érlelt sajtok.
Alkohol: 15 %
Szőlőfajta: Primitivo
Termelési terület: Puglia – Salento
Fajták és borkészítés: Taranto tartományban termesztett Primitivo szőlőből készült bor.
Kézi szüret megfelelő érettségben, gondos szőlőválogatással. A fürtök kézi válogatása, must erjesztése szabályozott hőmérsékleten, hagyományos 20-25 napig tartó macerálás, és körfejtés. Almasavbontás barriqueban, szabályozott hőmérsékleten, batonnage
technológiával, amelyet 12 hónapos érlelés követ francia barrique-ban. Ezután 2-3 hónap palackos érés következik.
Érzékszervi jellemzők:
Mély Illat és íz jellemzi. Piros, fekete és erdeibogyós gyümölcsök, és sokféle hordófűszer érkezik.
Selymes tanninokkal, közepes savval, magas alkohollal, markáns testtel és komoly lecsengés teszi különlegessé a bort.
Ételpárosítás: vadhúsok, vörös húsok, szószos ételek, rostonsültek, érlelt sajtok.
Alkohol: 15 %
Adatok
Cikkszám
0074
Tömeg
750 g/db